top of page

Biografie

Nikki van Rossum en Julia Herfst ontmoetten elkaar op de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater. In hun tweede jaar ontdekten ze dat ze een theatrale klik hadden en besloten samen in hun derde jaar een programma te maken.

 

Dit werd "De Meisjes van de Bijenkorf" en nadat die succesvol werd ontvangen besloten ze verder te gaan als duo. Al snel volgde "De Meisjes van het Adviesbureau" dat in 2014 getry-out werd en werd opgevoerd in 2015 in Klein Carré. 

 

Naast deze voorstellingen verzorgen de meiden ook muzikaal vermaak op feesten en gelegenheden. Ze hebben allebei een liefde voor oud musicalrepertoire, jazz en blues en vallen op door hun komische, vlotte timing en daverend enthousiasme.

Julia heeft twee jaar aan de toneelschool Amsterdam gestudeerd voor ze overstapte naar de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater, waar ze in 2014 afstudeerde.

 

Naast zingen en dansen is vooral acteren haar grote passie. Dit seizoen was ze vanaf april te zien in  "Sky", een nieuwe musical in 3D van Robin de Levita, John Ewbank en Marco Borsato

 

Ook doet Julia aan Burlesque en host ze regelmatig een show in 'Winston Kingdom' te Amsterdam. Kom ook kijken bij

Julia Herfst

Nikki van Rossum

Nikki studeerde in 2015 af aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater, waar ze zich niet alleen ontwikkelde als musicalactrice, maar ook als vertaalster en toneelschrijfster.

 

Na verschillende Solo- en Duo-programma's schrijft ze nu ook voorstellingen voor musicalstudenten en werkt vertaalt daarnaast TV-series en liedteksten.

 

Nikki is lied van het Musicalensemble NEWS dat afeglopen zomer te zien was op de                          naar Noorwegen, met o.a. Pia Douwes, Tony Neef,  Sophia Wezer en Stanley Burleson.

 

2010 - present

2010 - present

bottom of page